Kraamcadeau kopen; dat blijft toch een feestje!

Cuteness alert

Hoewel de periode van de luiers inmiddels ver achter mij ligt, blijft alles wat baby-gerelateerd is een ontzettende magnetische aantrekkingskracht op mij houden. Heb jij dat ook? Het blijft toch een feest om een kraamcadeau te kopen.

Kleine frummel
Wanneer zo’n kersverse moeder mij met haar kinderwagen passeert, moet ik altijd even stiekem naar binnen gluren. Even staren naar die kleine frummel in die veel te grote bak. Het blijft een heerlijk gezicht. Even een blik van herkenning naar de moeder. Welkom bij de club. En vaak een glimlach terug van de vermoeide, maar oh zo trotse Prachtige Mama!

Clubje
Dat is toch een mooi aspect van het moederschap. Dat je “lid” wordt van een enorme club andere moeders. Je staat er niet alleen voor. En je hebt die andere mama’s keihard nodig de komende jaren. Elke fase die je als mama doorloopt roept weer andere vraagstukken op. Wat fijn om dan met andere moeders te kunnen sparren. Want net als je denkt dat je jouw kroost van A tot Z kent, gebeurt er weer iets wat je volkomen laat wankelen. Thank God voor al die moeders die slechts 1 appje van je vandaan zijn. Lekker gebruik van maken!

Clichés
Helemaal feest is het wanneer er in mijn directe omgeving weer een kleine hummel op komst is. Heerlijk om op afstand mee te leven. En alvast na te denken over een leuk en bijzonder kraamcadeautje.
Dat uitzoeken is toch echt altijd weer een feestje. Het roept ook steevast een gevoel van nostalgie op. Even struinen langs die kleine rompertjes. De schattige mutsjes. Heeft dat echt ooit gepast? Ik kijk dan naast me naar mijn puber van 1.70 m en besef me dat alle clichés waar zijn. Ze worden echt veel te snel groot. En ja de tijd vliegt echt als je zo gelukkig bent. Mijn handen glijden nog even over die ieniemienie babysokjes en het is even slikken dat inmiddels schoenmaat 39 al naast mij loopt. Maar ook deze fase is weer bijzonder. En ze kan helpen met het uitzoeken. Dat maakt het kopen van een kraamcadeau extra leuk.

Koffertje
Waar kun je die nieuwe mama nou het meest mee verrassen? Het aanbod is natuurlijk enorm. Zelf vind ik het altijd heel leuk om echt een persoonlijk cadeautje te geven. Bijvoorbeeld iets voor op de babykamer. Ik geef graag een mooi voorleesboek. Houten speelgoed. En wat ook altijd erg leuk geven is, is een cadeautje waar de naam van de kleine uk op staat. Zoals zo’n leuk kinderkoffertje. Dan geef je een persoonlijk cadeautje en het staat ook nog enorm leuk op de babykamer. Alle ouders zijn trots op de unieke naam die zij verzonnen hebben, dus dit is altijd een groot succes! En is de hummel iets groter, dan kan het koffertje natuurlijk mee voor een logeerpartijtje.

Kraamcadeau kopen

Kinderkoffertje met naam

Aaibaar
En dan heb ik nog een tip voor je. Ook deze is de eerste periode zo leuk om op het babykamertje te hangen. Of aan de box of in je woonkamer. Zo leuk om naar te kijken en om alvast te dromen hoe de kleine straks door het leven stapt met zijn/haar eigen teddy rugzak om. Ik ben op slag verliefd op deze aaibare tasjes. Zoals je ziet zijn ze ook echt leuk als ze iets groter zijn. Dus je geeft een cadeau op de groei!

Aaibare Teddy Rugzak

Lekker zacht
Genoeg leuke ideeën. Kom maar op met al die snoezige baby’s. Deze mama heeft zich voorbereid en kan niet wachten om het leukste kraamcadeau uit te zoeken. Is er in jouw omgeving nog zoiets kleins op komst? Of ben je zelf misschien wel de gelukkige toekomstige mama? Dan hoop ik dat ik je heb kunnen inspireren met mijn blog.
Een persoonlijk cadeau, gegeven uit het hart en dan ook nog zo zacht, dat kan alleen maar goed gaan.

Liefs,

Rachèl
(Dit blog is een samenwerking tussen kraam-cadeau.nl en Prachtige Mama’s)

Rachèl
Eigenaar en oprichter van dit toffe platform.
Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below