Madurodam; heel Nederland aan je voeten.

In de kerstvakantie besloten we om de kinderen mee te nemen naar Madurodam. Werner en ik waren daar als kind al eens geweest, maar we vonden het destijds niet heel erg leuk.
Isis was er vorig jaar op schoolreisje naar toe geweest. En zij vond het reuze leuk! Ze kwam vol enthousiaste verhalen thuis en dus besloten we om het jaren later toch nog eens te gaan ervaren. Op naar Den Haag!

Als kind was het voor mij vanuit Zuid-Limburg een gigantische onderneming om naar Madurodam te gaan. Inmiddels ben ik woonachtig in Zuid-Holland en was ik binnen no time in Madurodam. Dat was natuurlijk al de eerste winst. Eenmaal binnen werden wij echt enorm verrast. Hoewel het niet heel groot is, is er tegenwoordig echt veel te zien en te beleven. Als extra uitdaging was er op het moment dat wij er waren nog een sneeuwpoppen speurtocht en voor we het wisten stoven de kids alle kanten uit. Op zoek naar de sneeuwpoppen!

Een leuke bezigheid voor de kinderen en wij hadden even alle tijd om te kijken en te genieten van alle mooie bouwwerken die ons Kikkerlandje toch rijk is. We vergaapten ons aan de architectonische hoogtepunten, de vele paleizen, de weergave van ons Koninkrijk. Het was enorm leuk om alles te bekijken. Gelukkig dat er bordjes bij de gebouwen staan, want wij herkenden natuurlijk niet alles.

Behalve dat er enorm veel te zien is, kun je tegenwoordig in Madurodam ook veel doen!
Loop door de haven en plaats grote containers op de schepen. Ook leuk voor prachtige papa’s 🙂
Mix je eigen beat bij de DJ draai tafel. Schuilt er in jou een nieuwe Armin van Buuren?
Spot vliegtuigen. Of ga lekker uitrazen in de speeltuin.
Test hoe sterk je bent en probeer zoveel mogelijk kazen op te tillen. Bekijk onze voetbal geschiedenis en oefen je eigen voetbal skills.

Kortom er is genoeg te zien en te beleven!
Tip; bezoek ook zeker de klompenmakerij even. Die vonden ze hier heel erg leuk. De klompjes komen dan per vrachtwagen naar je toe. Hebben ze direct een echt Hollands souvenirtje!

Het was voor ons echt een geslaagd familie-uitje. Met voor ieder wat wils. Wij sloten deze dag af met een lekkere wandeling op het strand van Scheveningen. Een aanrader dit uitje! Weer een mooie herinnering er bij.
En zo zie je maar dat je soms iets een 2e kans moet geven. Madurodam wat ben je leuk!

Liefs,
Rachèl

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below