Make-up review

Wake-up & Make-up! Een quote die mij op het lijf geschreven staat. Je zal mij never nooit aantreffen zonder make-up. Alleen de dagen dat ik ziek ben, ga ik make-up loos door het leven.

Ik hou er van. En zoals ik ook elke dag kleding aantrek, maak ik me ook elke dag op. Ook als ik ga sporten, zwemmen, ja zelfs na de sauna. Het is a way of life geworden en het past gewoon bij mij!

Daarom was ik ook aangenaam verrast dat ik van Makeupshoppen.nl een make-up pakket kreeg opgestuurd om te testen. Daar wist ik wel raad mee! Vol enthousiasme ging ik alles uitproberen en weet je wat grappig is; na al die jaren driftig ” make-uppen ” heeft dit me toch nog nieuwe inzichten gegeven.
Lees je mee?

Ik begon met de Maybelline Volum’Express The Colossal Smokey Eyes Mascara. In de kleur; Smoky Brown.
Deze mascara ken ik al en vind ik een topper! Een handig formaat. En ik vind dat deze mascara een perfect borsteltje heeft. Lekker dik, veel haartjes en daardoor kun je de mascara echt perfect op brengen. Jammer dat het bruin is dacht ik meteen, want ik gebruik dus altijd een zwarte mascara. Maar wat een totale verrassing. Ik vond dat bruin juist mooi staan. Veel minder hard en bij mijn bruine ogen eigenlijk veel mooier… Zo kom je dus nog eens ergens achter na al die jaren. Deze is voor mij dus zeker een blijvertje!

Daarna viel mijn oog op de Maybelline Eyestudio Mono Eyeshadow. In de kleur; 120 Pink Fizz. Wat kan ik zeggen. Nog altijd ben ik een pink-lover, dus ik wist meteen al dat dit een goede match zou zijn. En dat klopte. Mooie oogschaduw die zich fijn laat aanbrengen. Mooi subtiel glansje en blijft ook nog lekker lang zitten. Een top product. Wat ik ook een hele dikke plus vind is dat er een oogschaduw kwastje in het doosje zit. Dat is tegenwoordig vaak niet zo, maar ik vind dat heel prettig. En zo kun je hem ook heel handig mee nemen. Alles in 1. Ook dit is een blijver!

De Maybelline SuperStay 24H Lipstick. In de kleur; 845 Hot Brown.
Eerlijk, ik dacht dit kan nooit de bedoeling zijn toen ik deze op deed. Ik dacht dat ik het niet goed gelezen had en dat het een onderlaag voor je lipstick was. Voor mij bleek dit totaal de verkeerde kleur. Het maakte mij enorm bleek. Nee ik knapte hier niet bepaald van op. Wel voelde het prettig op mijn lippen, maar ik miste kleur! Over de lipstick heb ik toen mijn eigen lipstick aangebracht en deze bleef bijzonder lang zitten! Dat was wel enorm fijn. Ik kan me voorstellen als je deze in de juiste kleur hebt, je er enorm lang plezier van hebt. Ik gebruik hem in ieder geval onder mijn eigen lipstick.

Daarna was het tijd voor de Max Factor Excess Shimmer Oogschaduw. Kleur; 30 Onyx. Toen ik het potje zag dacht ik; oké hier zie ik de Prachtige Mama’s nog niet mee het schoolplein op lopen. Dit leek mij iets te heftig. En dat klopt. Dit is geen oogschaduw voor dagelijks gebruik, maar heb je binnenkort een feestje??? Oehlalala, dan kun je je met deze helemaal uitleven. Mooie smokey-eyes maken. En wat een absolute verrassing was; er zit een heel mooi glittertje in verwerkt! En laat ik daar nou ook helemaal GEK op zijn! Deze gaat dus in de kast tot het eerst volgende feestje! En natuurlijk in de koffer mee naar Ibiza!

Bleef alleen nog de L’Oreal Infallible Lipstick over. Kleur; 214 Raspberry For Life. De naam alleen is al heerlijk. En het kleurtje. Ja hoor, dit was wel een match. Je brengt eerst een lipgloss aan en daar hou ik normaal gesproken totaal niet van. Mijn ervaring met lipgloss is dat het of teveel plakt en heel droog voelt op je lippen. Dit exemplaar dus niet. Het voelt net als lippenstift op je lippen en plakt totaal niet. Daarna breng je een glans laagje erover heen aan. Deze lipstick vind ik echt heel fijn! Dit is zeker weten een echt blijvertje.

Conclusie: ik ben aangenaam verrast! Super leuk om op deze manier weer eens totaal andere producten uit te proberen. Vaak blijf je toch hangen bij je oude vertrouwde producten, maar ik ben blij met deze nieuwe inzichten. Een aanrader dus dat Makeupshoppen.nl

Hoe doe jij dat Prachtige Mama? Wissel je vaak van producten of ben je ook nogal trouw? Ga je n.a.v. mijn review ook eens iets nieuws testen? Laat het me dan weten, want dan ben ik heel benieuwd naar jouw ervaringen.

Liefs,
Rachèl
(Dit blog is een samenwerking tussen Makeupshoppen.nl en Prachtige Mama’s)

Hi ik ben Rachèl, getrouwd, mama van 2 lieverds. Druk, gezellig, ambitieus, extreem ongeduldig en zeer eigenwijs. Trotse eigenaar van dit fantastische platform! Let’s connect mama’s. xxxShare the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below