Merry Half Christmas!

Ja hoor je leest en ziet het goed! Ik wil je hierbij alvast een hele fijne kerst wensen! En ik heb zo’n vermoeden dat IK dit jaar de eerste ben die jou dit wenst. Het is namelijk 25 juni vandaag. En dat wil zeggen, dat we kunnen gaan aftellen. Nog maar een half jaar en dan staat kerst 2019 voor de deur! En met deze gezellige tijd kun je niet vroeg genoeg beginnen. Je kunt nooit genoeg feestjes vieren, dus beginnen we vandaag. Who’s with me? 

Bij Kaartje2go zijn ze ook dol op kerst en ook op Merry Half Christmas. In december is het altijd zo druk Prachtige Mama’s. Eigenlijk zou je gewoon nu al je kerstkaarten moeten maken! Waarom niet? Scheelt je in december weer iets minder stress. 

Ik vond het een fantastisch idee en dus trommelde ik mijn hele familie bij elkaar. Hees iedereen in zo’n foute kersttrui en wat hadden we geluk! Terwijl ik de kerstballen en kerstboompjes uit de schuur haalde. Het gourmetstel stofvrij maakte, brak de zon steeds meer door en konden wij onze Merry Half Christmas lekker buiten in de tuin vieren! Het was zweten hoor in die kersttruien, maar wat hebben we enorm gelachen! 


Snel werden wat leuke foto’s gemaakt. Die dus straks op onze kerstkaarten komen. Hoef ik ze straks alleen nog maar te versturen. Daarna trokken we snel de truien uit om in onze hemdjes met een zonnige zomer cocktail in de hand te genieten van een kerst-gourmet aan onze picknicktafel. De kinderen liggen nu nog in een deuk! Het was zo’n leuke combinatie. En wat een feest dat we gewoon lekker in de tuin konden eten. Ik kan het jullie enorm aanraden zo’n extra feestje! 

Dus hierbij daag ik jullie uit Prachtige Mama’s om vandaag ook in kerst-stijl door te brengen. Trek die kersttrui uit de kast. Dek de tafel extra feestelijk en haal de kerstballen van zolder. En wie weet ga je net als wij ook lekker gourmetten aan een kersttafel. Deel je hier jouw kerstfoto? Ik ben heel benieuwd wie hier ook wel voor te vinden is. 

Merry Half Christmas allemaal! 

Liefs,
Rachèl 

(dit blog is een samenwerking tussen Kaartje2go en Prachtige Mama’s)

Hi ik ben Rachèl, getrouwd, mama van 2 lieverds. Druk, gezellig, ambitieus, extreem ongeduldig en zeer eigenwijs. Trotse eigenaar van dit fantastische platform! Let’s connect mama’s. xxx

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";