Mijn Beauty Geheim

Mijn zilveren highlights

Zoals jullie wel weten ben ik een grote liefhebber van beauty-producten. Mijn rode lipstick als ultieme favoriet, maar ook geen dag de deur uit zonder mascara. Het draait natuurlijk om de binnenkant, maar hoe leuk is het om ook als Prachtige Mama die buitenkant heerlijk te verzorgen.

Naast al die mooie beauty-producten heb ik ook een groot beauty geheim! Een product waar je wellicht het bestaan niet van wist. Tot vandaag. De foto boven dit blog zegt namelijk alles.
Als 40+ mama word ik al aardig grijs. En ik zal je eerlijk zeggen; ik vind het vreselijk. Waarbij anderen de zilveren highlights omarmen kan ik er nog geen liefde voor ontwikkelen. Ik wil ze het liefste weg toveren!
En nu wordt het interessant….dat kan nog ook!

Je kent het misschien wel. Je wordt langzaam grijs, maar je zou geen prachtige mama zijn als je dat niet vakkundig liet weg werken bij een professionele kapper. Ik ook!
Maar… het gaat tegenwoordig zo hard dat ik na 4 weken alweer een uitgroei heb en dan wordt de kapper wel een erg duur geintje. De oplossing: mijn Imperio uitgroei poeder.

Wat is het?
Het is een poeder in een doosje en het werkt als een haarmascara. Onderin het doosje zit heel handig een sponsje verwerkt. Met het sponsje dep je in het poeder en dat breng je aan op je grijze uitgroei. Ideaal om even die zilveren glow weg te toveren. Super fijn ter overbrugging naar je kappersbezoek. En ook top als je een feestje hebt en gewoon weer even je eigen kleur wilt hebben.
Er zijn verschillende kleuren die je kunt nemen. Ik koos voor medium brown en die kleur is voor mij perfect.

En weg getoverd!

Ik gebruikte eerst een uitgroeispray, maar dat nevelde altijd op mijn gezicht. Ook kon ik daarmee de haartjes bij de aanzet niet weg werken. Dit poeder werkt veel praktischer. Een aanrader dus.

Nu weten jullie allemaal mijn beauty geheim. Wil je hem ook proberen, dan kan dat nu extra voordelig. Ik heb namelijk een leuke kortingscode voor je. Met de code: RACHEL15 ontvang je 15% korting op dit product.
En deze code is ook geldig op de Beauty Bundle. Hierin zit het uitgroeipoeder, een babyhaar-stick en de fixeerspray. Het eerstvolgende feestje kom jij in ieder geval stralend voor de dag. Hij is ook klein en praktisch dus je neemt hem heel gemakkelijk mee. Dat sponsje onderin is een uitkomst.

Heel veel plezier er mee.

Liefs,

Rachèl
( Dit blog is een samenwerking tussen Imperio en Prachtige Mama’s)

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below