Popcorn-hoofd

Lieve, prachtige mama’s. Al tijden loop ik rond met deze “afwijking” , maar nu heb ik er eindelijk een benaming voor. Eindelijk ben ik er achter gekomen wat mij “mankeert”. 

Het zit zo. 
In mijn hoofd ontstaan de hele dag door de wildste plannen en ideeën. Ik schreef laatst al een blog over ideeën die dan uiteindelijk op een plankje komen. Nu wil het toeval dat ik laatst een gesprek had met een andere Prachtige Mama. Een Prachtige Mama die ook allemaal wilde ideeën had en het wel een tof idee vond, dat mijn leuke sieraden & accessoires een plekje zouden vinden in haar onwijs leuke vintage winkel! ( Tinker Belle & Boys, ga snel eens kijken als je in de buurt woont !!! ) 

Gaandeweg werden wij tijdens het gesprek steeds enthousiaster over dit idee. En het leuke was; er kwamen steeds meer leuke ideeën opborrelen. We werden enthousiast van elkaars enthousiasme en dat is toch heerlijk! 

Ik benoemde dat ik soms wel gek word van mijn eigen hoofd. En de Prachtige Mama herkende mijn verhaal. Ja dat heb ik ook zei ze; dat is een popcorn-hoofd! Daarbij blijft de popcorn maar poppen in je hoofd. Pop, pop, pop…het ene idee na het andere…. 

Wat leuk! 

Ik dacht dat het iets naars was, iets akeligs, iets vermoeiends, maar een popcorn-hoofd dat vind ik super tof!
Sommige popcorn stukjes zullen uiteindelijk wat hard blijken. Anderen te zoet. Weer anderen poppen net niet lekker genoeg, maar er zullen er ook zijn die perfect zijn! Die stop ik in een kommetje en daar ga ik onwijs van genieten. 

Een popcorn-hoofd. Ik kan het iedereen aanraden! 

Liefs,
Rachèl 

Hi ik ben Rachèl, getrouwd, mama van 2 lieverds. Druk, gezellig, ambitieus, extreem ongeduldig en zeer eigenwijs. Trotse eigenaar van dit fantastische platform! Let’s connect mama’s. xxx


Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";