Professionele Organizer | Jouw partner in opruimen en organiseren – Organized by Josée

Professionele organizer
Opruimen
Organiseren
Leefomgeving
Efficiënt opruimen
Georganiseerd leven
Persoonlijke ondersteuning
Organized by Josée
Levensstijlorganisatie
Ruimteoptimalisatie

Hi allemaal!
Ik ben Josée, het brein achter Organized by Josée, en ik ben dé professional organizer die jouw leven een stuk makkelijker maakt. Als professionele organizer word ik juist enorm blij van jouw rommelige keuken. Voor mij een mooie uitdaging.

Passie voor organizen

Ik ben een echte ‘organize nerd’, wat anderen hebben met schoenen, heb ik met organizers. Oké, ik geef toe, ook een beetje met schoenen. 😉👠❤️Ik begrijp als geen ander hoe je als Prachtige Mama altijd tijd tekort komt. Graag leer ik jou een opruimsysteem dat je zelf vol kunt houden. Daar heb je elke ochtend tijdens de schoolrun profijt van.

Ervaring en inspiratie

Met 4 mannen in huis weet ik precies wat werkt… en wat niet! 😅 Maar naast mijn passie voor organizen, vlieg ik al ruim 20 jaar de hele wereld over (goed voor de inspiratie!). En geloof me, het is nóg leuker om te reizen als alles thuis perfect georganiseerd is. 🌍✈️

Jouw rommel maakt mij blij

Maar weet je wat ik het vaakst van mijn klanten hoor? “Is het niet een beetje kansloos om iemand in te huren voor het organiseren? Dat moet ik toch zelf wel kunnen…” Maar hey, ieder z’n vak, hè? En geloof me, ik word oprecht blij van jouw rommel. Professionel organizer is voor mij het leukste werk dat er is.

Professionele organizer
Opruimen
Organiseren
Leefomgeving
Efficiënt opruimen
Georganiseerd leven
Persoonlijke ondersteuning
Organized by Josée
Levensstijlorganisatie
Ruimteoptimalisatie

Efficiëntie en stijl in elke ruimte

Ik ben ervan overtuigd dat elke ruimte in huis efficiënt gebruikt kan worden en er tegelijkertijd geweldig uit kan zien 🌟 En laten we eerlijk zijn, hoe geweldig zou het zijn om elke dag moeiteloos je kleding, schoenen en accessoires te kunnen vinden, zonder eindeloos te hoeven zoeken? En stel je voor dat je ’s morgens tijd bespaart in de drukke ochtendspits, omdat je keuken overzichtelijk en praktisch is ingericht. 🕒⏰

Laat je inspireren

Mijn unieke manier van organiseren zal je inspireren om alles netjes te houden. Als professionele organizer leer ik jou een systeem aan, die je gemakkelijk zelf toepast in jouw eigen huishouden.

Ontdek wat ik voor jou kan betekenen

Op Instagram laat ik je zien dat opruimen écht niet moeilijk is. Jij kunt het ook! 💪Volg mij daar om de leukste tips te zien. Maar misschien wil je liever dat ik eens bij je langskom. Hartstikke leuk! Neem dan snel een kijkje op mijn website om te ontdekken wat ik speciaal voor jou kan betekenen. 🌟

Liefs,
Josée

Professionele organizer
Opruimen
Organiseren
Leefomgeving
Efficiënt opruimen
Georganiseerd leven
Persoonlijke ondersteuning
Organized by Josée
Levensstijlorganisatie
Ruimteoptimalisatie
Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below