#RealLife Part 2

Marieke is Prachtige Mama en imagostyliste. Zij weet als geen ander hoe ze het beste in iemand naar voren kan halen. Neem echt eens een kijkje op haar site ( website klik hier ). En zij  ziet er zelf natuurlijk altijd uit om door een ringetje te halen! Altijd gekleed volgens de laatste trends. Toch is zij al die perfecte plaatjes op social media ook wel eens beu. En dus deed zij mee aan onze #reallife uitdaging. Om te laten zien dat het heus niet iedere dag super gestyled er aan toe gaat….

Marieke; Leuk hoor altijd die mooie plaatjes op FB maar bij deze een keer de plaatjes van mijn leven zonder filter en van de “gewone” momenten in mijn leven. Waar het niet altijd draait om gezellige momentjes met lekkere koffietjes, uitgebreide lunch, een opgeruimd huis of er op je paasbest uitzien! #RealLife

Bedankt lieve Marieke voor jouw super leuke inzending! Ook mee doen??? Wil je jouw #reallife moment met ons delen? Stuur dan 4 foto’s door via deze link

Jij doet toch zeker ook mee?!? #reallife #powertothemamas #hoegaatheterechtaantoe #nofilter Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";