Tina-festival

Welke Prachtige Mama is er niet opgegroeid met de Tina? Ik weet het nog goed. Je eigen blad, die elke week speciaal voor jou op de deurmat viel! De eerste editie was zelfs al in 1967. Het is dus een tijdschrift dat echt al heel wat jaren mee gaat!

En inmiddels ben ik dus zo oud (slik) dat het nu mijn dochters beurt is om de Tina te verslinden. En ook zij is elke week blij dat hij hier op de mat valt. Toen we hoorden dat er een heus Tina festival zou komen, hoefde ik niet lang te twijfelen. Dit was nou een perfect verjaardagscadeau voor mijn 9-jarige meisje!

Super blij was ze met de tickets en alle info die ze kon vinden over het festival werd gelezen. “Mam weet je wie er allemaal komen”!!!:
Sterre…..? Wie….
Furtjuh…? Wie….
Emma…..? Wie….
May……….? Wie….
Kalvijn….? Wie….
Jill….. ah ja, van die cupcakes toch…..
Bibi, ja die ken ik wel!

Echt geen idee wie dit allemaal zijn. En misschien moet je het ook allemaal niet willen weten. Apart is het wel hoor. We hebben optredens gezien met al deze “sterren “. Gillende fans, rennende fans, fotograferende fans en dan geen idee hebben wie er op het podium staat. Het was grappig om mee te maken.
Bibi, die ken ik wel. Die galmt hier regelmatig door de woonkamer. Isis vindt haar vlogs enorm leuk en dus MOEST ze met haar op de foto. En het is gelukt. Na deze foto was de Tina-dag bestempeld met; geslaagd!

Naast tal van optredens van al deze vloggers & youtube sterren was er nog veel meer te beleven. Er waren enorm veel leuke standjes te bezoeken. Alles gericht op meiden tussen de 8 en 12 jaar. Er was veel roze, glitters, mermaids, kleding, sieraden, boekjes, luchtjes, snoep. Je kwam echt ogen te kort. En overal kon je Goody-bags scoren. Lichtelijk jaloers was ik wel op mijn mini-me…

En het zou natuurlijk mijn dochter niet zijn, of er moest ook nog een beetje geshopt worden! En dus hebben we nu genoeg glitter nagellakjes voor de rest van ons leven.

Je kon de hele dag ook nog gebruik maken van alles attracties in Duinrell, maar mijn Isis had het te druk met ontdekken van alle sterren.

Het was echt een heel geslaagde dag. Volgend jaar gaan we zeker weer. Dan zal ik me beter verdiepen in het aanbod. Je kunt je namelijk vooraf ook inschrijven voor allerlei leuke workshops en dat had ik nu niet gedaan. Het is ook wel leuk als ze in de drukte even een momentje rustig iets kunnen knutselen of maken. En misschien moet ik de Line-up volgend jaar ook zelf iets beter bestuderen. Dan weet ik in ieder geval om wie er zo gegild wordt!

Gillende meisjes van 9. Zo leuk om te zien. Ik hou er van. Dus ja meiden-mama’s ik kan echt zeggen dat die Tina-dag een echte aanrader is. Wie weet zie ik je daar volgend jaar!

Liefs,
Rachèl

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. En heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";