Tip: this is Holland

Na al die weken thuis te zijn geweest, snakte ik er laatst naar om weer eens gezellig een dagje weg te gaan met het gezin. Even de boel de boel. En lekker samen genieten.

Op de radio hoorde ik hoe leuk en mooi Amsterdam nu is (nu de vele toeristen schitteren van afwezigheid). En dus wilde ik dolgraag ook weer eens lekker door Amsterdam struinen!

We besloten onze dag te beginnen met de Experience; This is Holland. Deze 1 uur durende, 5-D experience neemt je mee op vlucht over Nederland.
Tijdens deze 5-D Flight Experience ga je mee op reis en ontdek je vanuit de lucht hoe mooi ons landje is. Als een vogel vlieg je over de Veluwe, de Amsterdamse grachten, de Waddenzee en zoveel meer.


Ik zal niet alles verklappen, maar de special effects zorgen ervoor dat het een vliegreis wordt om nooit meer te vergeten!
Mijn man en dochter waren eerder al eens geweest en vonden het zo fantastisch leuk dat we nu nog eens met ons viertjes gingen.

Via de site reserveer je een tijdsslot. Alle Corona maatregelen zijn prima doorgevoerd en het voelde goed om door het gebouw te lopen. Alles goed geregeld. Voldoende afstand tussen de bezoekers etc.

Zo leuk om Nederland vanuit de lucht te (her) ontdekken. En als je dan over onze bloemenvelden vliegt en de bloemen ziet & ruikt, dan kun je niet anders dan waanzinnig trots zijn op ons mooie landje!


Mocht je van de zomer nog een leuk uitje willen doen met je gezin, dan is dit echt een aanrader.

Laat je me weten hoe jij de vliegreis vond?

Liefs,
Rachèl
(geen sponsoring, gewoon een leuke tip voor een uitje in eigen land)

Hi, ik ben Rachèl . Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ik ben de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below