Vakantie * blink * voorbij…

De tijd vliegt, dat gegeven zal iedere Prachtige Mama kunnen beamen. Maar hoe kan het dat de weken waarin je eindelijk geniet van je langverwachte vakantie nog 3 keer zo snel voorbij lijken te gaan? 

Het is alweer week 5 van de zomervakantie van mijn kinderen. 5 weken geleden dat ze opgetogen de school uit kwamen rennen. Druk, enthousiast en mega veel zin in de aankomende vakantie. En nu * blink * is die heerlijke vakantie gewoon alweer voorbij. 

De kinderen zijn nog 1 week vrij en wij gaan deze week weer aan het werk. Terug naar ons ritme, maar wat kunnen we terug kijken op een verrukkelijke vakantie! Laten we eerlijk zijn Prachtige Mama’s. Vakantie met de kids is vaak ook best wel bikkelen. Ze zijn vroeg wakker, vol energie en de keren dat je MAMA hoort op een dag zijn ontelbaar. We hebben er allemaal mee te maken. En dan zijn 6 weken best lang…

Toch kan ik nu uit de grond van mijn hart zeggen dat onze vakantie in Italië de beste was sinds jaren! Met 2 kinderen die beide kunnen zwemmen. Die veel lol samen hadden ( ja natuurlijk hadden ze ook vaak ruzie…). Die best al zelfstandig zijn. Was dit (sinds jaren) een vakantie waar we warempel uitgerust en wel van terug kwamen! Er was tijd voor ontspanning.
En naast de spelletjes, kinderdisco, zwemmen, zwemmen, zwemmen etc, waren er ook dagen dat we stadjes gingen bezoeken. En ze vonden het nog leuk ook! Wat een verademing. Het was een vakantie waar we alle 4 volop van genoten hebben. 

En wat ben ik verliefd. Verliefd op Italië. De temperaturen, de olijfbomen, het prachtige Gardameer. En op het eten! De Italianen begrijpen het. Van je kopje koffie, tot de pasta en de limoncello. Als liefde daadwerkelijk door de maag gaat, dan is Italië toch echt de place to be. 

Daar aan het Gardameer, genietend van alweer een lekker ijsje, heb ik veel nagedacht. Over mijn andere grote liefde; prachtige mama’s! En wat heb ik weer veel zin om er een fantastisch nieuw seizoen van te maken. Om (samen met mijn gastbloggers ) jullie steeds weer te verrassen met leuke blogs & handige tips. Om samen te sparren over al het moois en ook de moeilijkheden die het moederschap soms meebrengt. 

En ik heb weer tientallen ideeën voor de webshop! Er komen weer zoveel leuke dingen aan! Heel benieuwd hoe jullie daar op gaan reageren. 

Verder ben ik natuurlijk heel erg benieuwd hoe jullie vakantie was? Heb je ook kunnen genieten? Zijn er nog leuke tips? Heb jij echt een pareltje ontdekt? Ik hoor graag jullie ervaringen. 

Ik ga uitgerust en met een koffer vol mooie herinneringen weer aan de slag. En daar heb ik reuze veel zin in! 

Ciao Bella’s 
Liefs,
Rachèl 

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. En trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s 
-X- 


Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";