Vakantie!

Na het afstrepen van talloze lijstjes.
Het wegwerken van bergen was.
Het bijwerken van alle administratie zowel zakelijk, privé als voor Prachtige Mama’s . Zijn de wasmanden zo goed als leeg. Is het aanrechtblad warempel weer zichtbaar (dag stapels papieren). Is het einde van de to-do-list in zicht en raakt mijn overvolle hoofd iets leger.
Raakt zo’n to-do-lijst eigenlijk ooit helemaal leeg???

De Prachtige Mama’s agenda daarentegen is lekker gevuld. Met veel leuke blogs & quotes om te lezen. Weliswaar in de herhaling, maar zo hoef jij Prachtige Mama’s niet 3 weken te missen. En waarschijnlijk lig je nu ook ergens in de chill-stand en heb je nu juist alle tijd om die blogs ook echt te lezen! Daar wens ik je dan veel plezier mee.

De heerlijke webshop blijft natuurlijk gewoon open. Snuffel gerust rond en wil je iets bestellen dan kan dat gewoon. Je moet dan alleen iets langer geduld hebben tot je het in huis hebt!

Ik ga er lekker even tussenuit. Even met mijn gezin genieten van het prachtige Italië. Waarschijnlijk deel ik af en toe nog wel een fijne foto. Dat wil dan niet zeggen dat ik niet aan het uitrusten ben, maar dat wil dan zeggen dat ik juist aan het uitrusten ben! Dat ik maximaal geniet en daardoor vast en zeker alleen maar nog meer inspiratie opdoe. Wanneer de druk er af is, komt er meer rust en ruimte voor ideeën. En wat is er nou leuker dan in dat prachtige Italië, nippend aan een cappuccino wat fijne blogs te schrijven. Dat is geen straf hoor!

Als je nog weg gaat (en ook als je dit jaar thuis blijft) , dan wens ik je weinig inpak-stress. Mooie zomeravonden. Vele geluksmomenten. Fantastisch weer. Kortom een heerlijke zomer met je gezin.

Geniet tot de max lieve Prachtige Mama’s en ik spreek jullie snel weer.
Ciao Bella’s.

Liefs,
Rachel

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";