Vrolijke cakepops

Echt verbazingwekkend hoe simpel je deze cakepops kan maken. Ze zien er namelijk best ingewikkeld uit, maar dat is dus helemaal niet zo! Met maar 5 ingrediënten heb je in ‘no time’ een hele lading vrolijke cakelolly’s. Ideaal als traktatie dus!  

Zo maak je ze

Verkruimel een paar plakken cake in een beslagkom. Die cake kan je zelf bakken (en moet je dus laten afkoelen), maar kopen kan natuurlijk ook. Maak met een zakje botercrèmemix met boter en melk gladde, romige botercrème. Dit is meteen het lastigste deel van heel het recept, want er mogen geen klontjes inzitten. Meteen een goede workout. Je bent namelijk wel even aan het mixen. 

Is de botercrème klaar, dan meng je een paar lepels door de cakekruimels. Voeg steeds wat botercrème toe tot je een stevige bal van het mengsel kan maken. Is het mengsel stevig, dan rol je er balletjes van zo groot als een pingpong balletje. Steek het balletje op een lollystokje en smeer deze in met de overgebleven botercrème. Of nog makkelijker, dip het balletje in gesmolten chocolade. Als laatste strooi of rol je discodip op de cakepop. En dan is je cakepop al klaar om uitgedeeld en opgegeten te worden! 

Liefs,
Jessica

Ik ben Jessica Lauret, 41 jaar en woon samen met manlief en mijn twee dochtertjes Julie (12) en Evie (10) in Tilburg. Ik hou van strand, Zeeuwse bolussen (tja, ik ben een Zeeuws meisje), zure matten, fotograferen, lezen, bakken en koken. En vooral van leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden. Stilzitten kan ik echt niet, wat goed uitkomt met twee creatieve, sportieve en ondernemende dochtertjes. Met hun vriendinnen zijn mijn kids ook meteen mijn eigen testteam van nieuwe kinderfeestjes. Ik ben namelijk eigenaar van de webshop 
www.vankaat.nl waar ik complete feestpakketten voor de leukste kinderfeestjes verkoop. Superleuk om zowel de jarige als de ouders blij te maken met een thuisfeestje. Elke dag is het dus feest voor mij! 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";