Vrolijke wafels!

Yummie….

Deze vrolijke wafels zijn een makkelijke en lekkere traktatie! Koop of bak (hartjes) wafels. Bak je ze zelf, laat de wafels dan goed afkoelen voor je ze gaat versieren. Heb je grote rechthoekige wafels, snij die dan door de helft. Anders zijn ze te zwaar voor op het lolly stokje. Prik de wafels op een lolly stokje of een stevige prikker.


Smelt daarna chocolade au bain-marie of gebruik een zakje kant en klare chocoglazuur. Dip de (afgekoelde) wafels in de gesmolten choco. Strooi op de nog warme choco discodip, gekleurde hagel of andere decoratie met een vrolijk kleurtje. Even laten afkoelen en klaar is de traktatie!

Veel plezier met maken.
Liefs,
Jessica


Ik ben Jessica Lauret, 41 jaar en woon samen met manlief en mijn twee dochtertjes Julie (12) en Evie (10) in Tilburg. Ik hou van strand, Zeeuwse bolussen (tja, ik ben een Zeeuws meisje), zure matten, fotograferen, lezen, bakken en koken. En vooral van leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden. Stilzitten kan ik echt niet, wat goed uitkomt met twee creatieve, sportieve en ondernemende dochtertjes. Met hun vriendinnen zijn mijn kids ook meteen mijn eigen testteam van nieuwe kinderfeestjes. Ik ben namelijk eigenaar van de webshop 
www.vankaat.nl waar ik complete feestpakketten voor de leukste kinderfeestjes verkoop. Superleuk om zowel de jarige als de ouders blij te maken met een thuisfeestje. Elke dag is het dus feest voor mij! 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";