Disneyweken bij D-reizen

Wie droomt er nu niet van een tripje naar Disneyland Paris?
Het staat bij mij in ieder geval al jaren in de top 3 van mijn wish-list. Heerlijk er op uit met je gezin. Je overgeven aan al het moois dat er te zien is. Volop genieten en je weer eens even kind voelen. Het lijkt mij een fantastische ervaring. Wie van jullie is er al eens geweest? Of staat het ook op jouw lijstje?

Droom jij ook van zo’n heerlijke mini vakantie met je gezin? Samen genieten en weer eens even echt alle aandacht voor elkaar? Het wordt je nu wel heel aantrekkelijk gemaakt.

Boek je namelijk tussen 1 april en 24 april bij D-reizen een tripje naar Disneyland Paris, dan ontvang je gratis zo’n te gekke Mickey Mouse trolley. Je krijgt tot 25% korting en 200 euro zakgeld (aanbieding is alleen geldig wanneer je bij een D-reizen winkel boekt en dus niet online). Uitgebreide informatie vind je hier op de site.

Laat je snel bij D-reizen informeren en maak jouw droom waar. De kans om een fantastische herinnering te maken voor jezelf en je gezin. Hier hebben ze de trolley geen moment meer los gelaten… Wij dromen ook van Disneyland Paris!

Liefs,
Rachèl
(Dit blog is een samenwerking tussen D-reizen en Prachtige Mama’s)

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";