Een ei hoort erbij…. 10 waanzinnig leuke tips to pimp your egg!

Geen Pasen zonder ei, toch?
Reuze gezellig om dit weekend samen met de kids zo’n lekker eitje weg te tikken. En om het feest helemaal compleet te maken is het toch wel erg leuk om nu al voor mooie eitjes te zorgen. Lekker samen knutselen en dan straks al die mooie eitjes uitstallen op je tafel.

Knutselen niks voor jou???? Geen inspiratie…niet handig… niet creatief….
Hoeft allemaal niet. Bekijk eens goed onderstaande voorbeelden en ik weet zeker dat jij ook mooie eitjes op de tafel kunt toveren. En blijkt het toch lastig, dan heb je in ieder geval wel een leuke middag met de kids doorgebracht.

Ik struinde rond op Pinterest (hier zijn alle foto’s van) en ik werd steeds enthousiaster! Er komt geen saai ei op mijn tafel dat staat vast.
Ik twijfel enorm tussen de unicorn en de kabouter-eitjes met muts en bloemetjes. So cute.
Voor welk ei ga jij?

Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below