Tip; Plopsaland!

Het is alweer 2 maanden geleden dat wij genoten van onze zomervakantie. Dit jaar hadden wij besloten om in Nederland te blijven. Wij vertoefden 2 weken in het Oosten van het land en helaas als je in Nederland blijft, heb je natuurlijk ook Nederlands weer….En dat was die 2 weken niet heel erg best. Soms een beetje warm. Soms een beetje regen. Jas aan, jas uit. Je kent het wel!Verder hebben wij een heerlijke vakantie gehad, maar het zonnetje had wel iets meer mogen schijnen, dan was het NOG leuker geweest!Het was dus op een regenachtige dag, dat wij besloten om een dagje weg te gaan. Op de camping stonden flyers over wat er zo allemaal in de omgeving te doen was. En wij besloten om naar Plopsa Indoor in Coevorden te gaan. Want…leuk voor de kids. En als die het leuk hebben, heb jij het ook leuk. Zo werkt het nu eenmaal.Nu moet ik eerlijk bekennen, dat ik niet zo’n best beeld had bij Plopsaland. Op basis van beelden die ik op tv gezien heb, zag ik Plopsaland in gedachten voor me als 1 grote, kolossale, schreeuwerige en drukke indoorspeeltuin. Waar je dan ook nog overal die vreselijke clown Bumba tegen het lijf loopt….Geen idee waar dit idee vandaan kwam, maar zo zat het in mijn hoofd. Een speelparadijs voor de kindjes, maar een afschuwelijke plek voor ouders!

Nu heb ik gewoon helemaal niets met Bumba, die domme clown. En dus liet ik mijn kindjes hier ook nooit naar kijken. Zij weten denk ik niet eens wie hij is.Maar goed; op naar Plopsa dus.De kindjes opgetogen. Zin in een dagje ravotten. En wij gelaten. Deze dag was voor de kinderen en wij gingen er maar in mee.Wat ik totaal niet verwacht had gebeurde; bij binnenkomst was ik al totaal verkocht! Het plaatje in mijn hoofd klopte totaal niet bij de 1e aanblik bij binnenkomst. Wat mij meteen opviel was dat alles ruim opgezet is. Het mooie plafond met allemaal kleine lichtjes. Alsof je onder een sterrenhemel loopt. Dan een gigantische zweefmolen. En een carrousel met van die prachtige grote paarden die omhoog gaan en waar menig ouder zelf ook nog graag een rondje op mee draait. Verwonderd keek ik om mij heen in deze betoverende wereld. Zoveel te zien en zoveel te beleven. En waar was die schreeuwerige clown nu?  Die was de hele dag nergens te bekennen ( gelukkig ). Later bleek dat hij voor de liefhebbers wel komt optreden, maar als je daar niet heen loopt, hoef je hem dus helemaal niet te zien. Natuurlijk gingen wij ook op de carrousel. Hebben we bootjes gevaren. In de achtbaan geweest. De kinderen lieten zich schminken. We gingen dansen op K3 muziek. Nog een keer op de carrousel. Hey het zonnetje schijnt, dus toch nog even naar de speeltuin buiten! Het eten was prima en ook de toiletten goed schoon. Kortom wij beleefden er een top dag!  Zo zie je maar dat je soms zo’n verkeerd beeld van iets kunt hebben. Mocht je nou in de herfstvakantie er even uit willen, dan is dit echt leuk om te doen. Ook voor jezelf dus! Mocht je er heen gaan, laat me zeker weten hoe je het vond.Lieve Bumba, mocht je deze blog ook lezen…sorry voor de kritiek, maar je bent gewoon mijn type niet. Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below