Paaseieren decoreren. 10 top tips.

Geen Pasen zonder ei, maar je kunt natuurlijk niet die kale, witte eitjes op tafel leggen. Tijd om de paaseieren leuk te decoreren.
Reuze gezellig om tijdens het Paasweekend samen met de kids zo’n lekker eitje weg te tikken. En om het feest helemaal compleet te maken is het toch wel erg leuk om nu al voor mooie eitjes te zorgen. Lekker samen knutselen en dan straks al die mooie eitjes uitstallen op je tafel.

Knutselen niks voor jou?
Geen inspiratie…niet handig… niet creatief?

Hoeft allemaal niet. Bekijk eens goed deze toffe voorbeelden en ik weet zeker dat jij ook mooie eitjes op de tafel kunt toveren. En blijkt het toch lastig, dan heb je in ieder geval wel een leuke middag met de kids doorgebracht. Zelf ben ik altijd van weinig moeite met groots effect! Die gezichtjes met dat gipskruid vind ik zelf erg leuk. En paaseieren decoreren is echt een leuk knutselwerkje. Dat vinden kinderen altijd leuk om te doen.

paaseieren decoreren

Touch of gold

Ik struinde rond op internet en ik werd steeds enthousiaster! Er komt geen saai ei op mijn tafel dat staat vast. Deze mooie pastel kleuren zijn natuurlijk ook prachtig. En hoe chique met dat mooie gouden detail.


So cute

Hou je wel van een uitdaging? Echt even uitpakken? Ga dan voor de eieren met prachtige vormen en lijnen. Kost even wat meer tijd, maar het ziet er toch echt prachtig uit. Ik kan eigenlijk haast niet kiezen tussen al deze leuke voorbeelden. Zie jij een favoriet? En dit blauwe smurfen ei is toch eigenlijk ook wel erg grappig.  So cute.

Voor welk ei ga jij?

Liefs,
Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below