Paasdecoratie 5 super leuke tips!

Paasdecoratie 5 leuke tips

Nog heel even en dan kunnen we gaan genieten van een heerlijk Paas weekend. En hoewel het nog net zo koud is als met kerst, kunnen we er wel voor zorgen dat het in huis behaaglijk warm is. Met deze paasdecoratie tover jij een gezellige tafel in een handomdraai. 

Pasen is een heerlijk feest om weer lekker alle aandacht aan elkaar te geven. Maak het gezellig met elkaar. Haal lekkere dingen in huis en zorg ervoor dat je met elkaar optimaal geniet.

Lentegevoel 

Haal wat kleur in huis en je zult zien dat het Lentegevoel vanzelf komt. Dan nog even (flink) wat geduld hebben en voor je het weet kan de deur weer open en genieten we van de Lentezon! Hup hup naar buiten. 

Ik verzamelde 5 leuke Paasdecoratie tips voor jullie.
Die je kunnen helpen om dat Lentegevoel aan te wakkeren. Staat onwijs gezellig en niet alleen met Pasen! Ik ben benieuwd welke jij de leukste vindt. 

Tip 1:

Eierschalen.  
Deze kun je vinden bij een tuincentrum, Hema, Blokker etc. Vul de eitjes met mooie veertjes en mini eitjes. Wat gezellige kaarsjes er bij. Leg op je tafel of op een mooie schaal. Vaak is less more. Nu niet. Ik zou zorgen voor een aantal zodat je lekker volume creëert. 

 

Tip 2: 
Lente bloemen en veel groen.
Vul een schaal met opstaande rand met mooie eitjes, kleine, glazen vaasjes en voorzie ze van frisse tulpen. Wit vind ik Prachtig, maar ik ben ook een sucker voor roze. Hou je zelf meer van geel of een andere kleur…zeker doen! Zo maak je er een gezellige lente-tafel van. Ik vind kleine vaasjes altijd perfect om in huis te hebben. Zo maak je overal een tof klein hoekje. Vaasje, bloemetje, kaarsje.
EI (I) love it 🙂 

 

 

Tip 3:
Kaarsen
In alle soorten en maten. Nu ook weer; veel. Lekker overal die leuke kaarsjes neerzetten. Het is wel prachtig als je een thema kiest en daar je decoratie op aanpast. Ga jij voor wit, zwart wit of veel kleur? 

 

 

 

Tip 4: 
Eieren in een servet en gekleurd, geverfd, gestift. En deze is hartstikke leuk voor de kids! Staat toch mega gezellig bij het Paasontbijt. Iedereen zo’n lief eitje op het bord. Mooi touwtje eromheen. Staat enorm leuk. 


(

 

Tip 5: 
Vogelnestjes 
En de laatste tip. Klein vogelnestje met daarin een ei en een mooi bloemetje. Leuk om op een schaal te zetten. Of op je tafel.
Die nestjes vind je bij de Xenos, Action of het tuincentrum. Vul ze zoals jij het mooi vindt. 

 

 

 

Hopelijk vond je deze tips leuk. En inspireert het je om je huis ook gezellig te maken.
Laat je me weten welke tip je het leukste vond? En ga je ze zelf proberen….foto’s zijn altijd welkom. Vergeet mij niet te taggen, dan kom ik ze vanzelf tegen. Ik kijk er naar uit! 
Veel Paas-knutsel-plezier.

 

Liefs,
Rachèl

 

 

Share the love!
Rachèl

Hi, Welkom op Prachtige Mama's. Ik blog over mijn leven als moeder en als vrouw. Gek op mijn gezin, vakanties naar Ibiza en een zwak voor toffe oorbellen. Verslingerd aan taal en marsepein taart. Leuk dat je hier bent. -x- Rachèl

Click Here to Leave a Comment Below