Paasdecoratie 5 super leuke tips!

Dit weekend kunnen we gaan genieten van een heerlijk Paas weekend. En hoewel het nog kouder wordt dan met kerst, we kunnen er wel voor zorgen dat het in huis behaaglijk warm is.

Maak het gezellig met elkaar. Haal lekkere dingen in huis en zorg ervoor dat je met elkaar optimaal geniet. Haal wat kleur in huis en je zult zien dat het Lentegevoel vanzelf komt. Dan nog even (flink) wat geduld hebben en voor je het weet kan de deur weer open en genieten we van de Lentezon!

Ik verzamelde 5 leuke Paasdecoratie tips voor jullie (alle foto’s van Pinterest).
Die je kunnen helpen om dat Lentegevoel aan te wakkeren. Staat onwijs gezellig en niet alleen met Pasen!

Tip 1:

Je hebt hem misschien wel al in huis; de stolp. Hartstikke leuk om te vullen met gekleurde eitjes. Simpel, maar groots effect. Hier staat hij al op tafel te pronken. (wel de kids even inlichten om niet de stolp op te tillen….)

Tip 2: 
Vul een schaal met opstaande rand met mooie eitjes, kleine, glazen vaasjes en voorzie ze van frisse tulpen. Wit vind ik Prachtig, maar ik ben ook een sucker voor roze. Hou je zelf meer van geel of een andere kleur…zeker doen!

 

Tip 3:
Heel decoratief staan deze glazen flessen op je mooi gedekte tafel. Heerlijk fris door de witte kaarsen en de groene takjes erin.

 

 

Tip 4: 
En deze is hartstikke leuk voor de kids! Staat toch mega gezellig bij het Paasontbijt.
(met gebruiksaanwijzing….deze is echt te doen)!

 

Tip 5: 
En de laatste tip. Klein vogelnestje met daarin een ei en een mooi bloemetje. Leuk om op een schaal te zetten. Of op je tafel.
Die nestjes vind je bij de Xenos, Action of het tuincentrum.

 

 

Hopelijk vond je deze tips leuk. En inspireert het je om je huis ook gezellig te maken.
Laat je me weten welke tip je het leukste vond? En ga je ze zelf proberen….foto’s zijn altijd welkom.
Veel Paas-knutsel-plezier.

Liefs,
Rachèl

 

Rachel

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below