Gruwelijk enge traktaties en knutsel ideeën

Deze ideeën sluiten helemaal aan bij het thema van de kinderboekenweek; Gruwelijk eng! Leuk om samen met de kinderen te maken. En misschien is uw kind binnenkort wel jarig dan zijn dit ook erg leuke traktaties. Hierbij enkele voorbeelden (al deze foto’s zijn afkomstig van Pinterest)

Veel knutsel en bak plezier!Groeten,Een directrice van een basisschool (ook lees om te lezen; http://www.prachtige-mamas.nl/kinderboekenweek-gruwelijk-eng-is-gestart/

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below