Happy New Hair!

Wat een fantastisch cadeau lag er dit jaar onder mijn kerstboom! Een cadeaubon voor een haarverlenging bij mijn favoriete kapper!

Mijn haar is nooit fantastisch geweest. Het was altijd wel oke, maar moeder natuur heeft mij helaas geen prachtige bos met haar gegeven. En na twee zwangerschappen was er van het dunne bosje haar nog maar heel weinig over. Maanden heb ik enorme haaruitval gehad en waarbij ik hoopte dat het tijdelijk zou zijn, is het eigenlijk nooit meer helemaal goed gekomen.

Vreselijk jaloers kon ik zijn op andere vrouwen die wel in het bezit waren van zo’n prachtige bos haar. Of jaloers is wellicht niet het juiste woord. In ieder geval kon ik vol bewondering naar ze kijken. Hoe heerlijk moest het zijn om over straat te gaan met haar dat gewoon goed zit! Hoe lekker voor je zelfvertrouwen.

Bij mijn kapper hadden ze al vaker een haarverlenging geopperd, maar ik was er nog niet klaar voor. Ik wist dat ze de haarverlenging met echt haar doen. Prachtig, dik en mooi haar van Natural Hair Company. Maar ik twijfelde of ik de stap nu echt moest nemen. Tot ik recent een foto van mezelf zag die onverwacht genomen was. Jeetje wat werd ik onzeker van mijn droge, dunne haar. Op dat moment besloot ik te gaan sparen voor mijn gedroomde bos haar! Die haarverlenging ging ik mezelf nu toch echt cadeau doen.

Lucky me
Gelukkig voor mij heb ik een man die luistert naar mijn geklaag. En dus lag er met kerst een heel fijn cadeautje onder de kerstboom. Ik kreeg van hem de gedroomde haarverlenging cadeau! Wat een super cadeau was dit.
Na de feestdagen heb ik direct mijn lieve kapster gebeld. We maakten een afspraak om de juiste kleur te bepalen en we namen mijn wensen door.

Mijn haar werd besteld (ja dat klinkt gek he) en een aantal dagen later kon ik al terecht voor een ware metamorfose!
Eerlijk; ik was lichtelijk nerveus. Mijn verwachtingen waren best hoog. Ik hoopte vurig dat ik niet teleurgesteld zou worden….
Ook was ik enorm benieuwd hoe het zou staan en hoe het aan zou voelen. Zou het niet heel gek zijn om ineens een bos met prachtig haar te hebben?

De nerveusiteit bleek onnodig. Het resultaat was nog zeker 10 keer mooier dan ik had gehoopt! Het haar was lang, dik, prachtig gekruld. Ik voelde me direct zo mooi als een prinses. Echt waar. Ik waande mij Rapunzel daar in die kappersstoel.

En nu een week later ben ik nog steeds super blij! Elke keer als ik in de spiegel kijk, heb ik een glimlach. Ik zie er nu uit zoals ik er altijd uit wilde zien! En dat maakt me dus ook een stuk zelfverzekerder. Heerlijk om eindelijk mooi haar te hebben!

Overweeg je ook een haarverlenging?
Echt ik had dit veel eerder moeten doen. Ik zag best op tegen het “werk” dat het met zich mee brengt, maar dat valt hartstikke mee. En ik was toch altijd al in de weer met de stijltang en/of krultang. Wil je meer informatie? Stuur me gerust een berichtje bij vragen. Voor de Prachtige Mama’s in Alphen aan den Rijn; ik ben geweest bij Marna’s Hairclub. Zij hebben zoveel kennis over dit product. Je kunt je hier heel goed laten adviseren. Zij bespreken de mogelijkheden en kijken ook goed naar wat bij jou past. Leuke bijkomstigheid is dat ze tot 20-02-2020 een actie hebben lopen van -20 % korting op een haarverlenging. Mocht je het dus al een tijd overwegen, wellicht is dit een mooie kans!

Ik heb veel te lang getwijfeld. Als ik dit geweten had, dat ik me zo goed er mee zou voelen, dan had ik het jaren eerder gedaan!
Yes, eindelijk prachtig mooi haar.
Heel benieuwd naar jullie reacties!

Liefs,
Rachèl

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";