Mijn persoonlijke stijlplan. Wat een gave tips! Tijd voor kleur…

Van mijn man kreeg ik voor mijn verjaardag een cadeaubon voor een persoonlijk stijladvies! Hoe leuk is dat. Nu is het heus  niet zo dat ik 5 dagen in de week in een joggingpak loop of dat ik totaal niet weet wat mij nu wel en niet staat. Ik ben behoorlijk modebewust en ik vind het leuk om de laatste trends te volgen. Ik merkte echter wel dat ik de laatste tijd niet meer zo goed wist wat nu eigenlijk mijn eigen stijl was. Als moeder van 2 kleine kindjes heb ik het vaak druk en uit gemakzucht trek ik toch wel heel erg vaak die ene spijkerbroek aan. Als ik op het schoolplein rondkijk kan ik zeker nog 10 vrouwen aanwijzen die er net zo uit zien als ik.Dat vroeg om verandering. Tijd om weer een eigen stijl te creëren! ( foto van VOOR het style-advies )

Marieke van Styleplan kwam bij mij thuis. Wij kennen elkaar al heel goed, dus de kennismakingsronde konden wij overslaan. Er volgde een leuk gesprek en ik vertelde haar mijn wensen. Hoe kon ik mijn outfits net wat meer power geven en zorgen dat het minder saai wordt.Om eerst goed te kunnen bepalen wat voor type ik ben, deed Marieke eerst een kleurenanalyse. Zij twijfelde of ik een wintertype of herfsttype zou zijn. Met behulp van bepaalde doeken bleek dat ik toch echt een wintertype ben. Hoera!!! Bij het wintertype staat zwart goed en aangezien ik daar heel veel van in mijn kast heb hangen, was ik daar al erg blij mee. Ook werd duidelijk dat zilveren sieraden mij beter staan dan goudkleurig. Dus ook op dat vlak zat ik goed! ( foto van de kleurenanalyse )

Daarna gingen we naar boven voor een garderobecheck. Slik….ik wist wel dat daar een hele verbeterslag te maken was. Er hingen best nog wel veel items van de periode van voor de kinderen. Jaren niet meer gedragen…..Marieke keek goed in de kast. Selecteerde alles op kleur en adviseerde om goed te kijken naar welke items nog echt mooi zijn. Kijk eens goed naar hoe je nu bent en wat je wilt uitstralen. Dit betekende dus dat ik echt afscheid ging nemen van bepaalde oude items. Zoals een shirt met een tijger er op…( what was I thinking ). Oke, oke, die fase ligt inderdaad echt achter me.Zo kwam er plek in mijn kast. En in mijn hoofd ruimte voor nieuwe ideeën. En altijd maar dat veilige zwart… Hoog tijd om eens kleur te gaan toevoegen!!!( foto is van mijn droomkast…..helaas niet in mijn bezit )

Een aantal dagen later stond onze persoonlijke shop date gepland. WOW hoe decadent is dat!Ik moet je bekennen dat ik er enorm van heb genoten. Hoe luxe is het dat iemand die er zo veel verstand van heeft met je mee kijkt en voor jou de perfecte outfits bij elkaar weet te vinden! We begonnen met een heerlijk kopje cappuccino om daarna lekker door Leiden te struinen ( wat een leuke stad is dat toch. Binnenkort een leuk blog over Leiden). Al met al was het een waanzinnig leuke dag en ben ik enorm tevreden met het eindresultaat!Je krijgt zoveel advies. Je kijkt na een date met Marieke echt met andere ogen in de spiegel.Dat gaat van het op de juiste manier oprollen van je jeans. Tot adviezen over het samenstellen van de juiste combinaties. Welke broek met welk laarsje. Welke oorbel bij welk shirt. Tot goede crème voor het opvrolijken van erg witte winter benen… ( Marieke is van alle markten thuis ) Mocht je jezelf in bovenstaand verhaal herkennen en denk je er over na om ook eens met een professional te sparren? Neem dan echt eens een kijkje op de site van Marieke: http://styleplan.nl/Er is heel veel mogelijk en ze geeft adviezen waar je echt iets aan hebt!Dan hier het eindresultaat van mijn persoonlijk stijlplan. Er is kleur. De outfits zijn leuk, fris, kleurrijk en niet standaard! Oordeel zelf.Missie geslaagd of niet?

Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";