Parelcouscous met scampi’s en courgette

Dit zijn echte parels! Ver-ruk-ke-lijk! Ik at bij een wegrestaurant (JA, het is ongelooflijk) een salade met deze pareltjes in een lekkere salade, ik was opslag verliefd en vanaf toen opzoek naar deze rakkers. Ik heb ze gevonden en krijg er enorm veel inspiratie van.

Ik presenteer u: Parelcouscous met courgette en tijm voor 2 personenBenodigdheden:

– 200 gr parelcouscous (in het Mexicaanse schap)– 1 biologisch groente bouillonblokje– 1 rode ui– 1 teentje knoflook– 1 rode peper– 1 courgette– 1 tl verse tijm– Sap van een halve citroen– 2 handjes rucola– 12 scampi’s (of meer..)– peper&zout

healthy food

Hoe ga je te werk?

– Bereid de parelcouscous volgens de verpakking, voeg ipv zout een bouillonblokje toe.- Snijd de ui, knoflook, peper en courgette en bak dit op klein vuur 5 min.-  Voeg de scampi’s en rucola toe.-  Breng op smaak met de citroensap, tijm en naar smaak peper en zout.- Voeg de parelcouscous bij de groente! Klaar is kees. Smakelijk.Liefs,Ellis

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below