Veilig op pad met een SOS armbandje

Een aantal weken geleden was er hier in Alphen een leuk festival. We besloten om er einde van de middag nog even met de kinderen samen naar toe te gaan. Het was lekker weer, we spraken af met vrienden. Volop gezelligheid. 

Het terrein was groot, maar overzichtelijk. Toen we een plekje hadden gevonden nam ik de kids even bij me. Kijk even goed waar we staan zei ik. We staan voor dit eettentje. Kijk even goed. Goed onthouden. Jaaaaaaaaa mammmmmmmmmm…..(je hoort het ze zeggen he) 

Het werd hoe later, hoe drukker en het werd steeds gezelliger. Er waren toffe optredens en mijn jongste liep met onze oude buren mee naar het podium. Even die toffe zangeres van wat dichterbij bekijken. Prima! 

Totdat de zangeres hem niet langer meer interesseerde en hij terug wilde naar ons. Nog voordat de buurvrouw er erg in had, nam hij de benen terug naar ons. Alleen was dat overzichtelijke festival terrein inmiddels bomvol….. Dat eettentje waar we stonden zag hij helemaal niet. Hij zag alleen maar benen……
Gevolg….hij was ons kwijt! 
En wij hem….
Er volgden 10 vreselijke minuten waar wij haastig op zoek gingen naar ons kind. AF-SCHU-WE-LIJK! 

Godzijdank had ik wel mijn telefoonnummer op zijn arm geschreven. En dus ging al vrij snel mijn mobiel over met aan de andere kant van de lijn een andere Prachtige Mama die mijn snikkende zoontje onder haar hoede had genomen! 
Hoewel het maar 10 minuten waren was dit echt een vreselijk gevoel. Dit wil ik echt nooit meer meemaken! En nog dagen hadden wij een naar gevoel. Wat  nou als ik niet mijn nummer op zijn arm had geschreven…hoe lang had het dan wel niet geduurd. 

Ik ging direct op zoek naar SOS armbandjes en kwam uit bij https://id4all.eu/ Van hun kreeg ik 4 bandjes toegestuurd. Voor elk kind 2. Een bandje met mijn mobiele nummer en ook een bandje met het nummer van mijn man. Zo handig als ze een keer met papa op pad gaan! Ik koos voor Isis de Flamingo en voor Jamie Camouflage groen. In no time vielen ze op de deurmat. 

De bandjes gingen om en gaan hier de hele zomer niet meer af! Ga je nou ook naar het strand, een dagje uit, op vakantie, naar het vliegveld. Zorg dat je kind zo’n armbandje om heeft. Het bespaart je een hoop narigheid, want al let je nog zo goed op….ze zijn soms zo snel! 

Bij ID4all.eu bieden ze goede service. Ze hebben leuke kleurtjes, dus er zit ook voor jouw kind vast een geschikt exemplaar tussen. Wacht niet langer en bestel ze vandaag nog. Dan is het voor de vakantie maar vast geregeld. Speciaal voor jullie Prachtige Mama’s krijg je met de code: ZOMERACTIE 15% korting op je bestelling! Actie is geldig t/m juli 2019. 

Dan zit je toch net even wat relaxter op dat drukke strand! 

Liefs,
Rachèl 
(dit blog is een samenwerking tussen ID4all.eu en prachtige mama’s, maar ik sta 100 % achter dit product. Echt een must-have voor prachtige mama’s) 

Hi, ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. En trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s 
-X- 

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";