Wat is jouw Match?

Je match…. Heb jij hem al gevonden? Met hem bedoel ik niet een partner, maar datgene dat het vuur in je laat branden. Waar je ogen van gaan twinkelen als je er over praat. Hetgeen dat je door je dag helpt op de dagen dat het moederschap voelt als een last.

Het is druk en de dagen vliegen aan je voorbij. Je zorgt voor de kinderen. Je houdt alle ballen hoog en ondertussen ben je jezelf in 2015 ergens kwijt geraakt….
En vind jezelf dan maar weer eens terug.

Ik zie het om me heen. Bij vriendinnen, op het schoolplein en ook online. Verdwenen passie. Het missen van een drive. Treurige ogen in plaats van stralende twinkel ogen. Gek op je kinderen. Een hart vol liefde, maar de Self-Care is ver te zoeken. Terwijl je vroeger toch veel dingen deed waar je hart sneller van ging kloppen.

En ik gun het je Prachtige Mama, dat je jouw match (weer) vindt. Misschien word je heel gelukkig van piano spelen, maar heb je het jaren niet gedaan. Misschien is jouw match wel lekker wandelen, maar gun je jezelf de tijd er niet voor. Werd je vroeger enorm blij van paardrijden, balletles, zingen in een kinderkoor, bakken van taarten, keihard muziek draaien.

Waar is jouw match?
Wat maakt jou nu compleet gelukkig?
Wat is jouw passie?

Sta eens stil. Graaf in jezelf en zoek de match die jou weer stralend voor de dag laat komen. Wat maakt jou weer prachtig? Wat is jouw stip op de horizon?

Liefs,

Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below