Voetbal plaatjes sparen

Alsof de Prachtige Mama’s het nog niet druk genoeg hebben, loopt er op dit moment weer een spaaractie voor voetbal plaatjes. De hartenlapjes willen natuurlijk maar al te graag mee sparen en dus is de Prachtige Mama momenteel druk met ruilen….

Misschien heb je ze in jouw omgeving ook gespot? Prachtige Mama’s met lijstjes met daarop de nummers van de ontbrekende plaatjes. Het boek moet namelijk VOL! En daarmee is het verzamelen van de ontbrekende getallen een ware sport geworden. Er worden oproepen gedaan op Facebook. Stapels mee genomen naar school en sportclub. Er wordt volop geruild, gestreept en gejuicht als het ontbrekende nummer eindelijk gevonden wordt!

Jantje, Pietje en Klaasje zijn al lang klaar met deze spaaractie, maar de Prachtige Mama heeft zich vast gebeten in dit nieuwe project. De keukentafel is volledig toegewijd aan “haar” voetbalboek. En niks kan haar stoppen. Ook niet de dranghekken bij de Appie. Ze wringt zichzelf naar voren om het felbegeerde voetbal plaatje los te grissen van de onwetende, kinderloze Appie klant, die zich achter zijn oren krabt en zich nu nog afvraagt waarom er toch hordes vrouwen bij die uitgang staan??!

Thuis worden de pakjes driftig open gescheurd. En ja hoor. Hoeraaaaaaa. Eindelijk ook nummertje 12 te pakken.

En daarmee is het boek compleet! Het project is afgerond. En de Prachtige Mama krijgt weer tijd voor andere dingen. Maar dit project heeft ze toch maar mooi weer geflikt!

Hebben jullie het boek al vol mama’s? Misschien kunnen jullie hier onderling ruilen 🙂

Liefs,
Rachèl

Hi, ik ben Rachèl . Getrouwd en mama van 2 lieverds. Verder ben ik druk, extreem ongeduldig, eigenwijs & enorm ambitieus. Tevens heb ik een fanatieke oorbellen verslaving. Ook ben ik de trotse oprichter & eigenaar van dit fantastische platform. Let’s connect mama’s -X- 
Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below