We will walk in fields of gold…

Een Prachtige Mama is er niet meer.Daarom lieve vriendin dit eerbetoon aan jou. Al hield je er helemaal niet van om in de spotlight te staan. Toch moet dit plekje hier voor jou zijn:

En het is moeilijk om te bevatten dat jouw laatste beetje nu echt op is.Dat het theetje dat we nog samen zouden drinken er echt nooit meer van gaat komen.De kinderen vragen me of je nu in de hemel bent. Ik ben er van overtuigd. En ik zie in mijn gedachten dat je rondloopt in een prachtige witte jurk met lange blonde haren. Door een veld van zonnebloemen, omdat je daar zo veel van hield. En ik hoop dat je vanaf daar boven nog af en toe naar ons kijkt. En naar jouw kleine meisje.Als we elkaar ooit weer ontmoeten, dan gaan we wandelen en lopen we samen door “fields of gold”. Rust zacht.Liefs,Rachèl

Share the love!
Rachèl

Hoi ik ben Rachèl Finkenflügel-Creugers. Ik ben getrouwd en mama van Isis en Jamie. Gek ben ik op het moederschap en alles wat daar bij komt kijken. Ik hou van shoppen, choco, schrijven, lachen, plezier maken en volop genieten van het leven. Met een open houding bekijk ik de wereld en geniet ik van alles wat er op mijn pad komt.

Click Here to Leave a Comment Below

Naar boven

";